Σχετικά με το Kard Wallet

Η Εταιρία

Το Kard.gr λειτουργεί νόμιμα και ανήκει στην εταιρία iCart - ΤΑΤΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ και δραστηριότητα ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ με ΑΦΜ 122636907, ΔΟΥ Α ΑΘΗΝΩΝ και Έδρα στην Δραγατσανίου 6, 10559 Αθήνα, Ελλάδα.

Ίδρυση

Το Kard ιδρύθηκε το 2017 για να βοηθήσει τους καταναλωτές να εξοικονομήσουν εκατοντάδες ευρώ ετησίως από τις τραπεζικές κάρτες και τις κάρτες επιβράβευσης στις αγορές τους σε όλο τον κόσμο.


Επιστροφή χρημάτων (Cashback)

Το 2020 το Kard εξελίχθηκε σε πορτοφόλι με πραγματικά χρήματα! Οι χρήστες μας κερδίζουν επιστροφή χρημάτων στο Kard Wallet για κάθε online αγορά τους στα συνεργαζόμενα καταστήματα!

Με κάθε online αγορά στα συνεργαζόμενα καταστήματα, κερδίζεις ένα ποσό ως επιστροφή στο Kard πορτοφόλι σου! Πραγματικά μετρητά τα οποία μπορείς να μεταφέρεις οποιαδήποτε στιγμή στον τραπεζικό σου λογαριασμό.

Η επιστροφή χρημάτων, ή αλλιώς cashback από online αγορές αποτελεί μια έξτρα παροχή, η οποία είναι ανεξάρτητη από αυτή των τραπεζών. Έτσι, δεν είναι απαραίτητο να πληρώνετε μόνο με κάρτα για να κερδίσετε επιστροφή χρημάτων, καθώς μπορείτε να την έχετε και με αντικαταβολή, κατάθεση, PayPal, κ.ο.κ.

Φυσικά, αν έχετε μια τραπεζική κάρτα που παρέχει επιστροφή μετρητών, σας συμφέρει διπλά, καθώς με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να κερδίσετε μεγαλύτερη επιστροφή χρημάτων από τις online αγορές σας σε διάφορα γνωστά καταστήματα.

Με τις αγορές σας μέσω του Kard λαμβάνετε έως 5% επιστροφή χρημάτων στο Kard Wallet για κάθε αγορά σας σε 300+ online καταστήματα.


Όροι και προϋποθέσεις online αγορών μέσω του Kard

Η ιστσελίδα www.kard.gr συγκεντρώνει και παρουσιάζει προϊόντα & προσφορές από ηλεκτρονικά καταστήματα. Το www.kard.gr δεν πουλάει τα προβαλλόμενα προϊόντα. Η αγορά των προϊόντων γίνεται από το εκάστοτε κατάστημα στο οποίο θα μεταβεί ο χρήστης μετά το click σε link της ιστοσελίδας www.kard.gr με βάση τους όρους που προβλέπονται από το κάθε κατάστημα. Για απορίες σχετικά με τα προϊόντα ή/και την παραγγελία σας, μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με τα συνεργαζόμενα καταστήματα.

Μεγιστοποίησε τις ανταμοιβές σου

Το Kard είναι ένα βραβευμένο πορτοφόλι ανταμοιβών
που μπορεί να σου σώσει εκατοντάδες ευρώ το χρόνο
σε πόντους, μίλια και μετρητά στις αγορές σου σε όλο
τον κόσμο.