Συχνές Ερωτήσεις

Τι είναι το Kard;

Το Kard είναι μια βραβευμένη μηχανή αναζήτησης και πορτοφόλι με πραγματικά χρήματα που μπορεί να σας σώσει εκατοντάδες ευρώ το χρόνο σε πόντους, μίλια και μετρητά στις αγορές σας σε όλο τον κόσμο.


Πως κερδίζω επιστροφή χρημάτων στο Kard ψηφιακό πορτοφόλι μου;

Κάνετε εγγραφή και αυτόματα εμφανίζονται τα online καταστήματα και οι προσφορές τους με το ποσοστό επιστροφής. Αν προβείτε σε αγορά στο ηλεκτρονικό κατάστημα θα πιστωθεί το πόσο επιστροφής στο Kard ψηφιακό πορτοφόλι σας. Μόλις φτάσετε τα 20 ευρώ το πόσο αυτό θα μπορεί να μεταφερθεί μέσω IBAN στην τράπεζα σας.

Η επιστροφή χρημάτων, ή αλλιώς cashback από online αγορές αποτελεί μια έξτρα παροχή, η οποία είναι ανεξάρτητη από αυτή των τραπεζών. Έτσι, δεν είναι απαραίτητο να πληρώνετε μόνο με κάρτα για να κερδίσετε επιστροφή χρημάτων, καθώς μπορείτε να την έχετε και με αντικαταβολή, κατάθεση, PayPal, κ.ο.κ.

Φυσικά, αν έχετε μια τραπεζική κάρτα που παρέχει επιστροφή μετρητών, σας συμφέρει διπλά, καθώς με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να κερδίσετε μεγαλύτερη επιστροφή χρημάτων από τις online αγορές σας σε διάφορα γνωστά καταστήματα.

Με τις αγορές σας μέσω του Kard λαμβάνετε έως 5% επιστροφή χρημάτων στο Kard Wallet για κάθε αγορά σας σε 300+ online καταστήματα.


Πως κερδίζω με το Kard απο τις τραπεζικές κάρτες μου;

Μετά την εισαγωγή των τύπων (όχι των αριθμών) των τραπεζικών καρτών σας στο Kard κερδίζετε αυτόματα τις υψηλότερες ανταμοιβές τη στιγμή των αγορών σας στα ηλεκτρονικά καταστήματα μέσω της εφαρμογής μας. Οι πόντοι, τα μίλια και η επιστροφή μετρητών που κερδίζετε μέσω του Kard κατατίθενται αυτόματα στο λογαριασμό της κάρτας της τράπεζας σας.


Χρειάζεται να δώσω τα στοιχεία των τραπεζικών καρτών μου;

Οχι! Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα του Kard. Το μόνο που πρέπει να γνωρίζετε είναι οι τύποι των τραπεζικών κάρτών που έχετε, και τότε θα είμαστε σε θέση να σας ενημερώνουμε για όλες τις προσφορές των καρτών σας. Ο λόγος που είμαστε σε θέση να το κάνουμε αυτό είναι γιατί οι προσφορές των καρτών είναι το ίδιο για όλους.


Μπορώ να κάνω σύγκριση των ανταμοιβών καρτών;

Ναι! Μέσω της μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης του Kard μπορείτε να κάνετε αναζήτηση και σύγκριση ανταμοιβών καρτών από όλες τις τράπεζες.


Πως κερδίζω με το Kard απο τις κάρτες επιβράβευσης μου;

Οι αριθμοί των καρτών επιβράβευσης σας που εισάγετε στο Kard μετατρέπονται αυτόματα σε barcode. Κάθε φορά που ψωνίζετε, απλώς δείξτε το barcode της κάρτας επιβράβευσης στο τηλέφωνό σας και αφήστε τον ταμία να του κάνει σάρωση για να λάβετε τους πόντους σας.


Χρειάζεται να δώσω τα στοιχεία των καρτών επιβράβευσης μου;

Μπορείτε να εισάγετε μόνο μια φορά στο λογαριασμό σας τους αριθμούς των καρτών επιβράβευσης σας και να τις έχετε διαθέσιμες στο κινητό σας για επίδειξη η σάρωση του γραμμικού κώδικα (barcode) στο ταμείο των φυσικών καταστημάτων (π.χ. super market, βενζινάδικα κλπ) για να λαμβάνετε αυτόματα τους πόντους σας. Επιπλέον θα βλέπετε όλες τις νέες προσφορές των καρτών σας και για online αγορές μέσω του Kard απευθείας από το κινητό σας με αυτόματη συλλογή πόντων στο λογαριασμό της κάρτας σας.


Γιατί χρειάζεται να κάνω εγγραφή;

Για να λαμβάνετε επιστροφή χρημάτων στο Kard ψηφιακό πορτοφόλι σας θα πρέπει να έχετε λογαριασμό. Επίσης θα μπορείτε πάντα να επαναφέρετε τις κάρτες σας εάν εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή μας, αλλάξετε τη συσκευή σας ή ακόμα και αν αλλάξετε το λειτουργικό σας σύστημα. Επιπλέον, ο συγχρονισμός των καρτών σας σε διάφορες συσκευές είναι δυνατή μόνο με λογαριασμό. Επομένως, σας συνιστούμε να δημιουργήσετε το λογαριασμό σας για να βεβαιωθείτε ότι τα δεδομένα σας είναι ασφαλή και ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις συσκευές σας.


To Kard είναι δωρεάν;

Το Kard ήταν και θα είναι πάντα 100% δωρεάν για τους καταναλωτές.

Μεγιστοποίησε τις ανταμοιβές σου

Το Kard είναι μια βραβευμένη μηχανή αναζήτησης και πορτοφόλι
ανταμοιβών που μπορεί να σου σώσει εκατοντάδες ευρώ το χρόνο
σε πόντους, μίλια και μετρητά στις αγορές σου σε όλο τον κόσμο.